Shaolin Kung Fu in Purmerend


03 december 2010 Purmerend

U ademt beter, slaapt beter en voelt gedurende de gehele dag, dat u meer energie hebt.U zult zien dat u daardoor meer kunt dan u voor mogelijk hield. Het succes dat u door onze lessen ervaart, leert u dat u overal succesvol in kunt zijn als u er echt in gelooft. Uw verbeterde zelfvertrouwen helpt u met een positievere kijk de uitdagingen van het leven aan te gaan. Voor kinderen is Kung Fu een echte aanrader.

Kung Fu geeft een kind de kans om zijn innerlijke krachten te ontwikkelen, hij zal stralen terwijl hij sterker en flexibeler wordt, een beter uithoudings vermogen krijgt en goed in balans komt. En dit is nog maar het begin. In feite zijn fysieke kwaliteiten alleen de fundering voor iets veel belangrijkers,de ontwikkeling van eigenwaarde, geestelijke en spirituele ontplooing.

Hij ontwikkeld een betere concentratie vermogen en leert om oogcontact te  maken terwijl hij meer aandacht voor wat ouders, leraren en vrienden willen zeggen heeft.
Uw kind beleeft plezier aan het verbeteren van zijn of haar uithoudingsvermogen, kan langer volhouden en oefent vaardigheden net zo lang tot ze goed gaan, hij leert om niet op te geven maar door te zetten. Hij zal zijn leven gaan zien als een constante reis van verbetering en mogelijkheden.

Ervaar het KungFu zelf ook tijdens twee gratis proeflessen. Neem een trainingsbroek, t-shirt en indoor sportschoenen mee en zorg dat je vijf minuten van tevoren aanwezig bent. De lessen worden gehouden elke donderdag tussen 17,00-18,00(5-12 jaar) en 18,00-10,00(13 jaar en ouder) op  Purmersteenweg 17-19.

Kijk op www.shaolingongfu.nl voor meer informatie of bel 06-43444139 Op 15 mei 2010 werd het Shaolin Open Kampieonschap georganiseerd door de Shaolin Bond Nederland waarin deelnemers het in diverse vormen tegen elkaar konden opnemen.Shaolin Purmerend wist twee goede plekken binnen te halen: Dan Mihai Radulescu•- Shaolin Quan-eerste plek en Dorin Sebastian Radulescu – Shaolin Quan-derde plek.

Op 29 en 30 januari 2011 wordt voor de tweede keer het Internationale Wushu Cup gehouden in Sporthal de Opgang in Hoorn, Noord-Holland. Door de gezellige sfeer, mooie decors, spectaculaire shows en topprestaties melden dit keer naast Belgie, Duitsland en Rusland nu ook andere landen aan. Kortom het wordt weer een weekend vol aktie, spanning en gezelligheid en wij hopen om weer een heel goede prestatie te laten zien .